Moj rodjak sa sela 3 sezona. Moj rođak sa sela 2019-01-13

Moj rodjak sa sela 3 sezona Rating: 9,5/10 567 reviews

Moj rođak sa sela nove epizode

moj rodjak sa sela 3 sezona

Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Ili ste rođeni dokoličar kome i sama pomisao na posao kvari raspoloženje? Serija je dobro primljena od gledalaca, te je ostvarila rekordnu gledanost. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. Serija prati dve paralelne priče, porodice Malešević, i njihovog rođaka, obaveštajca Vranića. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda.

Next

Moj rođak sa sela

moj rodjak sa sela 3 sezona

Ukoliko vest članak sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj. Serija je počela da se emituje 2008. Predstavljamo vam neke od najlepših fotografija koje su obeležile doček nove 2011. U Googleu su renovirali treći sprat L4. Serija je počela da se emituje 2008. The dialogs are so deep and meaningful that i enjoyed in every word of that brilliant script. Serija je počela da se emituje 2008.

Next

Epizoda 3

moj rodjak sa sela 3 sezona

Serija je počela da se emituje 2008. Po dolasku na selo Milomir upoznaje Dunju , ćerku njegovog bivšeg šefa, generala Šarčevića i njih dvoje se zaljubljuju. Brat njegove pokojne majke, Rajko Malešević , radosno dočekuje vest o povratku svog sestrića. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. U glavnim ulogama su pored Jovanovića i Mijatovićeve, Vojin Ćetković, Tanasije Uzunović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Jelica Sretenović, Aljoša Vučković, Feđa Stojanović, Milena Pavlović i Boda Ninković. Ovaj Admiral klub je jedinstven u regionu, mesto gde je sve podređeno svima onima koji žele da se dobro provedu i zabave. Rešite ovaj test i otkrićete da je pravo vreme za velike akcije? I was simply blown away by the marvelous performance of Tanasije Uzunovic.

Next

Moj rođak sa sela — Vikipedija, slobodna enciklopedija

moj rodjak sa sela 3 sezona

Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. For any website related question, contact. Ovaj ambiciozan projekat bi trebao da bude završen do kraja 2016. U novom ciklusu od četrnaest epizoda glavne uloge tumače: Dragan Jovanović,. Napomena: Ova vest je automatizovano softverski preuzeta sa sajta. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda.

Next

Nastavak serije 'Moj rođak sa sela'

moj rodjak sa sela 3 sezona

Full of wisdom that only life experience can provide, he is a true head of the family, sometimes ironic in his wisdom, but with so much love and care for all his family and their happiness. Moj rođak sa sela je dramska serija koja je snimljena u koprodukciji Radio-televizije Srbije i Košutnjak filma. Milomir Vranić , penzionisani obaveštajac , vraća se u porodičnu kuću kako bi se sklonio od neprilika koje bi ga mogle zadesiti. Naravno da joj se sviđam, ali, je li veza to što želi? Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Dve priče dodiruju se tankom rođačkom niti, igrom slučaja i raznih nepredviđenih okolnosti na koje su navikli, tako da nijednom situacijom nisu ni zatečeni, niti iznenađeni, već uporni i žilavi, sa puno snage, duha i humora, doprinose životu koji se probija i odvija jači od svih ideologija, ratova, nesreća i iskušenja.

Next

Moj rođak sa sela nove epizode

moj rodjak sa sela 3 sezona

Čini se kako se prema meni odnosi na stvarno lep način, ali jesu li njene namere jednake. Serija je počela da se emituje 2008. Serija je počela da se emituje 2008. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. It is not an archaic story, it is story of ourselves how we used to be, a story of dying breed of people that founded this country and built it up.


Next

TV Serija

moj rodjak sa sela 3 sezona

Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Zavisiti od drugoga Ovo prilagođavanje je posebno teško ako ste po prirodi nezavisna osoba. Secondly, the image of a villager is quite different. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. Serija je počela da se emituje 2008.

Next

TV Serija

moj rodjak sa sela 3 sezona

Serija je počela da se emituje 2008. First of all, this script has nothing in common with another Serbian series dealing with living in a country that was being broadcast at the same time. Serija je počela da se emituje 2008. Telefon +381 11 333 4 555 Faks +381 11 333 4 556 email: adresa: Žorža Klemansoa 19, Beograd. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda. Do danas su snimljene dve sezone ove serije, sa ukupno 28 epizoda.

Next