Aergia metro. Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου: Απεργίες στις συγκοινωνίες 2019-01-17

Aergia metro Rating: 5,5/10 1031 reviews

Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου: Απεργίες στις συγκοινωνίες

aergia metro

Ο αγώνας είναι μονόδρομος καθώς, μάλιστα, βλέπουμε πολιτικές δυνάμεις να επιδιώκουν τη συνέχιση των μνημονίων και την… επιστροφή του Δ. Συγκεκριμένα, οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Στο μεταξύ, προβλήματα εξακολουθούν να παρατηρούνται στην έκδοση μειωμένων εισιτηρίων άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνοι , με τον ΟΑΣΑ να συστήνει σε αυτές τις κατηγορίες επιβατών την προμήθεια προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας με τη γνωστή σύνθετη διαδικασία την οποία θα φορτίζουν από τα μηχανήματα. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 αναμένεται να μην κυκλοφορήσει κανένα δρομολόγιο του Προαστιακούτης Αθήνας, καθώς και κανένα δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι γινόμαστε μάρτυρες μιας κατάστασης που ενώ έχουμε εν πλήρη λειτουργία ένα σωστό και ασφαλές ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα, παρόλαταυτά οι ελλείψεις σε υλικό και εργαζομένους έχουν χτυπήσει κόκκινα, αναγκάζοντας μας επανελλημένα να προσφεύγουμε σε κινητοποιήσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι αρμόδιοι να ξεκινήσουν τις διαδικασίες παραγγελίας απαραίτητων εργαλείων και υλικών, για να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να υπάρχει το Μετρό της Αθήνας όπως όλοι το γνωρίζουμε δηλαδή, αξιόπιστο, ασφαλές, καθαρό, γρήγορο και φθηνό για τον εργαζόμενο λαό. Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον υπουργό κ.

Next

Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου: Απεργίες στις συγκοινωνίες

aergia metro

She is the translation of the , or. Τις κινητοποιήσεις στα Λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου. Otia Ease and Silentia Silence with folded wings sit mute in the forecourt. Περιληπτικά: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου: Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 — 21:00 Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: 24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Θα μειώσει δρομολόγια τις ώρες μη αιχμής προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη των ιδιωτών. Την ίδια στιγμή, οι συνδικαλιστές τορπιλίζουν τα θεμέλια του συστήματος —με το αυθαίρετο άνοιγμα πυλών— επιχειρώντας να λάβουν ενεργό ρόλο στη λήψη διοικητικών αποφάσεων. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 π.


Next

Απεργία ΜΜΜ, Μετρό 19/10: Ποιες ώρες η στάση εργασίας. Ταλαιπωρία στους δρόμους

aergia metro

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η στάση εργασίας θα διαρκέσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 23:00 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας. Πλακεντίας — Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας της Π. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων καθώς επίσης και έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας. Η γραμμή 1 του Μετρό ηλεκτρικός και τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά. Και αυτό γιατί οι μισοί από τους σταθμούς που υποδέχτηκαν το επιβατικό κοινό με κλειστές μπάρες ήταν ιδιαίτερα χαμηλής επιβατικής κίνησης. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρόστο τμήμα Δουκ.

Next

Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου: Απεργίες στις συγκοινωνίες

aergia metro

Γραμματέας Σπύρος Ρεβύθης Θανάσης Τζίνης Η ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ: Η συνέχιση επί 8 χρόνια των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας και του αφανισμού του κοινωνικού κράτους έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχών και ανοχών της ελληνικής κοινωνίας. Πραγματοποιούμε στάση εργασίας από έναρξη της κυκλοφορίας έως 08:00 π. Σημειώνεται ότι, λόγω της απεργίας, θα ματαιωθούν τα σημερινά βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα Θεσσαλονίκη ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα ενώ σήμερα, Τετάρτη προς Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ, αναμένεται νέα συνεδρίαση του ΣΕΛΜΑ το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων. Για τη Διοίκηση Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων καθώς επίσης και έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται περιορισμός των λειτουργικών εξόδων, βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών και αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εσόδων, ώστε να βελτιωθούν τα περιθώρια κέρδους τους».


Next

Απεργία ΜΜΜ: Στάσεις εργασίας σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ

aergia metro

Πανικός, ταλαιπωρία, προβλήματα στα ελάχιστα εκδοτικά μηχανήματα που διαθέτουν οι σταθμοί, 24ωρες απεργίες και εργαζόμενοι που απειλούν να δυναμιτίσουν τη μετάβαση των συγκοινωνιών της πρωτεύουσας στην ψηφιακή εποχή. Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Τσακαλώτο για την επίλυση του χρηματοδοτικού θέματοςτων αστικών συγκοινωνιών. Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών στη σχετική του ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι προχωρά άμεσα και δυναμικά «για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του…. Για να μείνετε ενημερωμένοι, και.

Next

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

aergia metro

Χωρίς Μετρό θα μείνει η Αθήνα για κάποιες ώρες την Παρασκευής, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας. Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο athenstransport. Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, η γραμμή του ΗΣΑΠ γραμμή 1 Μετρό θα λειτουργήσει από τις 8:00 π. Ειδικότερα, το ΣΕΛΜΑ επικαλείται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, όπως αναφέρει, «ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε…. Παρέμειναν ανοικτές έως τις 13. Καταγγέλλουν μάλιστα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές, τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει και αυθαιρεσία της διοίκησης στην διαδικασία εξέλιξης προσωπικού.

Next

Απεργία ΜΜΜ: Στάσεις εργασίας σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ

aergia metro

Χωρίς δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Ακινητοποιημένα, επίσης, θα είναι και τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, το Τραμ θα κινείται μεταξύ 9:00 π. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Αθήνα θα μείνει χωρίς Μετρό από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 23:00 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας. Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, το Τραμ θα σταματήσει τα δρομολόγιά του στις 21:00 σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Next

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΜΜΜ

aergia metro

Αναμένονται αποφάσεις για το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα. ΟΧΙ στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, που μπορεί να γίνει «παράθυρο» για την ιδιωτικοποίησή τους. London: William Heinemann; New York: G. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. . Οι μπάρες έκλεισαν χθες στους σταθμούς «Αγ.

Next

Απεργία ΜΜΜ, Μετρό 19/10: Ποιες ώρες η στάση εργασίας. Ταλαιπωρία στους δρόμους

aergia metro

Ο δρόμος για να περάσει ανεπιστρεπτί η μνημονιακή λαίλαπα είναι ακόμα μακρύς. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των. Η διάλυση των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι θα πυροδοτήσει αυξήσεις μεγάλες στην τιμή του κομίστρου μέσω του νέου πολυζωνικού εισιτηρίου που θα εφαρμοστεί στο μέλλον: Θα καταργήσει την κοινωνική πολιτική για φτωχούς συνανθρώπους μας και ανέργους. Βροντοφωνάζουμε: ΟΧΙ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Τέλος, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 21:00 έως λήξη βάρδιας , τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έναρξη βάρδιας έως 10:00 , την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 12:00 έως 16:00 και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 21:00 έως λήξη βάρδιας. Aergia is the presumed Greek form of the Latin Socordia mentioned by Hyginus. Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος Ο Γ.


Next

Απεργία Μετρό: Πώς θα κινηθούν οι συρμοί την Παρασκεύη

aergia metro

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, όπως αυτές έχουν εξαγγελθεί από τα Σωματεία εργαζομένων, έχουν ως εξής: Για αύριο Παρασκευή στάση εργασίας από έναρξη έως 10:00 σε μετρό και τραμ και από τις 12:00 έως τις 16:00 σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο — Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:30 π. Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια θα ολοκληρωθούν ως τις 21:00. Σήμερα, πρώτη ημέρα, σταδιακής έστω, εφαρμογής του νέου συστήματος, πραγματοποιείται 24ωρη απεργία των εργαζομένων στις ΣΤΑΣΥ, με προσχηματικό αίτημα τη μη υπαγωγή της εταιρείας στο υπερταμείο.

Next